Ratola Corporation

акция чистачки

Download (свали) >>>>> промоционална ценова листа на оригинални чистачки Magneti Marelli (.pdf формат)


largerresetsmaller

RATOLA O-ZONE: зоната за автомобилен детокс

O-ZONE

Свеж ли е въздухът в колата Ви?


Изпирането на тапицерията и подмяната на ароматизаторите не могат да премахнат всички наслоени миризми, болестотворни микроорганизми, акари и плесени. Единствено революционната система за третиране с озон предлага радикално решение на проблема.

Високотехнологичният микробиологичен обеззаразител за автомобили, с който работи Автосервиз Ратола, използва оксидиращите качества на озона, за да пречисти купето от всички възможни замърсители и алергени. Чрез йонизация на въздуха, устройството създава нестабилна алотропна форма на кислорода, а именно О3 (озон), който, благодарение на окислителните си качества, елиминира всички видове нечистотии, натрупани в купето. Той премахва натрупаната влага от текстилните покрития и изпарителите на климатиците, отстранява неприятните миризми от всякакъв произход (смог, цигарен дим, домашни любимци, застояла влага от дъжд или автомивка), унищожава потенциалните алергени.

Използването на автоозонатор е просто и екологично решение за пълно саниране на купето на автомобила БЕЗ УПОТРЕБА НА ХИМИКАЛИ. Един час в RATOLA O-ZONE за обеззаразяване и дълбоко почистване на купето и климатичната система е инвестиция във Вашето здраве и комфорт.


Цена на един час в RATOLA O-ZONE: 36 лв. с ДДС

При сключване на договор за абонаментно почистване с озон, цената подлежи на договаряне.


Моля, обърнете внимание:


ozone promo

Озонът е газ с характерна миризма, която може да усетите след приключване на процедурата. Това е напълно нормално. След третиране на автомобила с озонатора, купето трябва хубаво да се проветри.


ozone promo

Процедурата за пречистване с озон трае около час-час и половина, в зависимост от количеството миризми, които трябва да се премахнат. Имайте го предвид, когато си записвате час.


ozone promo

Озонът притежава висока химическа активност и в процеса на разпадането си убива бактериите, гъбичките, вирусите и акарите, които намират благоприятна среда за развитие във въздуховодите и филтрите на климатичната система. Този вид почистване е силно препоръчително за хора с алергии или чувствителни към миризми.